Menu

Information

SBI - LykkeLiga

Træningstider:

Torsdage kl.16.30 - 17.30

Hvem kan deltage på dette hold?

Børn og unge med et udviklingshandicap og/eller et fysisk handicap – eller, som vi kalder dem, børn med særlige behov. Vi har ingen decideret aldersgrænse, men siger cirka 5 – 15 år. Vores trænere tager hensyn til den enkeltes niveau og behov – der er plads til alle hos os og det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at deltage i træningen.

Tøj? Omklædning? Bad?

Da vi bevæger os meget, skal du medbringe sko med hvide/lyse såler til indendørs idræt, gerne håndboldsko, og idrætstøj – alternativt løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i. En drikkedunk med vand er også nødvendigt. Der er mulighed for omklædning og bad i hallen.

Træning

Der er træning 1 gang om ugen, hvor vi har fokus på at kaste, gribe, drible og selvfølgelig scorer en masse mål med en håndbold. Vi har fokus på, at alle inddrages i fællesskabet. Vi lægger derfor vægt på at starte hver træning med en rundkreds på gulvet, hvor vi lige hilser på hinanden. Ligeledes slutter træningen med, at vi siger ”tak for kampen” til hinanden.

Vi forventer også noget af dig:

  • Du skal have lyst til at gå til håndbold

  • Du skal være klar til at få sved på panden

  • Du skal være åben overfor nye udfordringer

  • Tag mor, far eller anden voksen ledsager med

 

Teamet

Chef træner - Katrine Koustrup Ludvig Olsen

Jeg har valgt at starte dette LykkeLiga hold i SBI, fordi at jeg arbejder med disse børn og unge til hverdag og jeg ville gerne give dem meget mere glæde, smil og sammenhold i deres hverdag. SBI´s bestyrelse har hele vejen igennem støttede og bakkede mig op omkring at starte dette hold.
I min fritid spiller jeg selv håndbold i SBI og begynder til sommer på at læse til pædagog. Min nuværende uddannelse er pædagogisk assistent og igennem denne uddannelse har jeg mødte mange børn og unge med særlige behov i alle aldersgrupper.

Mit mål med dette hold er:

  • At ingen stritter ud, fordi alle stritter ud. Det ser jeg som en styrke og har stort fokus på at give børn og unge den selvtillid og stolthed, der ligger i ”at gå til noget” ligesom andre børn. Alle er lidt ”skæve” og passer måske ikke rigtigt ind andre steder.

  • At når vi samles, er der ikke fokus på diagnoser og individuelle handleplaner, men derimod et pusterum til leg og sjov og at opleve den holdånd, som jeg synes, alle bør opleve.

Tlf. Nr. 60 38 35 15 (Katrine)

Assistenttræner - Jacob Ludvig Olsen

Træner - Anne-Dorte Jensen

Træner - Nadja Vielsted Jensen

Træner - Anne Kristensen

 

Svebølle Boldklub 01. december kl. 22:11
COVID 19 RETNINGSLINJER (opdateret 1/12-20) COVID 19 retningslinjer
Svebølle Boldklub
12. oktober kl. 19:40 SBI Covid-19 retningslinjer
Ungdom
11. oktober kl. 19:29 U10 bliver nr.1 og 2 til Statuette Stævne
Svebølle Boldklub
02. oktober kl. 22:41 TAK FORDI I TANKER
Senior
18. september kl. 09:22 Fodbold Lørdag d.19/9