Menu

Svebølle BI byder velkommen til U17 herrehåndbold

image
01. maj 2019 kl. 21:01
SBI tilbyder herrehåndbold for U17

SBI byder velkommen til U17 herrehåndbold

Svebølle BI er ikke kendt som håndboldklub, men det er Bjergsted håndboldklub, der har lagt sig sammen med fodbolden og nu har fået fælles navn.  

 For sæsonen 2018/2019 byder Svebølle BI U17 (årg 2001/2002/2003) herrehåndbold velkommen.  Det bliver med erfarne Jacob Olsen i spidsen for holdet. Holdet er skabt på opfordring fra flere spillere, hvor fundamentet vil være engagement, stabilitet samt personlig og fælles udvikling.

 Fokusset vil være at bygge et fællesskab op omkring holdet, hvor samspillet mellem det sociale og sportslige skal danne ramme for udviklingen af den enkelte spiller.

 U17 herrerne får egne træningstider tirsdag og torsdag i Svebøllehallen med opstart fra uge 33 (Tiderne kommer senere). Opstarten vil blive brugt på at lære hinanden at kende samt spille en masse træningskampe.

 Jacob har tidligere trænet pige U16, herrer i kvalifikationsrækken samt er tilknyttet til HRØ's talentudviklingsforløb for U-spillere.

 Har du lyst til at prøve håndbold i Svebølle BI og være en del af et nyt ungdomsfællesskab, håber vi at se DIG i uge 33.

 Har du yderligere spørgsmål, kan du finde Jacobs kontaktoplysninger på www.sbi-fodbold.dk