Menu

Første turneringskamp for Serie 4

image Dette billede er ikke fra kampen i Føllenslev, men istedet en træningskamp på kunsten i Svebølle.
15. april 2016 kl. 21:29
Førsteholdet i serie 4 var sidste fredag i Føllenslev til vores første turnerings kamp.

Vores 1 hold var i føllenslev i fredags til vores første tunerings kamp hvor træner teamet var nervøse over at skulle lægge ud mod netop dem da vi i trænings kampen mod dem havde store problemer og vinder kun 5-4.
Vi blæste til angreb fra kamp start af på en meget blød og ikke særlig god bane. Selv om banen var meget dårlig spiller vi en rigtig god 1 halvleg hvor Casper Strunge Larsen bringer os foran på et drøm af et mål 30 meget ude fra allerede efter 5... min... inden pausen laver Nick Trier Hansen målene til 2 og 3 nul. Vi har masser af chancer til flere mål i 1 halvleg og Føllenslev har også et par store men med godt forsvar og målmands spil af Rasmus Madsen går vi til pause med en 0-3 føring. 2 halvleg køre vi vider og føllenslev bliver kørt midt ovet på rigtig flot spil. Vi laver 4 mål i 2 halvleg. Målene bliver lavet af Jeppe Nick Kruhøffer og Roman Mgojan og Nick trier laver sit 3 mål i kampen. Sidste mål er et selvmål.
Følenslev laver et heldig mål som bliver rettet af og uden chance for Rasmus Madsen. Igen havde vi masser af chancer i 2 halvleg men vi vinder flot 1-7 og kommer pisse godt fra start.


I kampen i fredags var der comeback til evig farlig Jimmi Lerkær som bliver en stor gevinst for holdet med sin alder og rutine.
Alt i alt kæmpe ros til hele holdet.


Næste kamp er hjemme på lørdag mod Tømmerup og der vil være åben i 3 kløveret med salg af øl og sodavand og pølser.
Så kom op og støt holdet og klubben


2 holdet skulle ha spillet hjemme men bliver aflyst da Højby ikke kan stille hold der.

Johnny