Menu

Svebølle lukker aftale med tidl. superligaspiller: "Det perfekte match"

01. marts 2015 kl. 21:56
De gode nyheder kommer lige p.t. hele tiden: Hvad vi har ventet på nogle dage er nu en realitet. Det kan i dag bekræftes fra Svebølles Elitechef Brian Dahlin, at man har indgået en aftale med den tidl. superligaspiller Ronni Hansen.


           
Vi har fulgt Ronni et stykke tid, og vi har kæmpet imod tiden og andre klubber, som også var interesseret i at få fat i det tidlige stortalent som kan dække de tre centrale midtbanepladser 6-8-10. 

Ronni Hansen har spillet 14 superligakampe med 4 mål til følge for Lyngby Boldklub og var udråbt til af Danmarks største talenter tilbage i 2008, men en slem korsbåndsskade satte desværre en stopper for det. 

Siden har Ronni fået divisionskampe for både Næstved og Rishøj og har senest været forbi Vanløse samt et smut på NB Bornholm. "Trænerteamet ser 26. årige Ronni Hansen som en klassespiller der skal op i gear og tempo igen for at ramme sit topniveau. Kan vi få Ronni tilbage på sit gamle niveau, så får vi en spiller som muligvis vil blive en af divisionens bedste på sin plads", udtaler elitechef Brian Dahlin. "Vi tager Ronni med på vores træningslejr i Tyrkiet, og her vil det blive en gylden mulighed for at få Ronni op i gear, og alle i klubben ser frem til at arbejde med ham"