Menu

Trænings opstart for seniorer

image
06. februar 2016 kl. 17:46
Seniorene havde trænings start 06.02.2016 kl. 12.00 med fint fremmøde.

Årets trænere for seniorerne i SBI, er PATRICK  JENSEN og JOHNNY SARPETTI.

Senior træningsstart 06.02.16 kl 12.00 på kunstbanen.

Det var en let opstarts træning for de ca. 20 fremmødte. Flere havde meldt deres ankomst, men kunne ikke være med til første træningen. Der er således håb om, at det er nødvendigt med 2 hold tilmeldt turnering.

Efter træning var der suppe i klubhuset, og en god snak om forventningerne til den kommende sæson.

Det bliver spændende at følge senior holdet, eller senior holdene, hvis der bliver til flere hold.
I mellem sæsonen, i efteråret hvor holdet ikke kunne rykke op, så vi tegning til rigtig god fodbold. Der var ind imellem lidt svigt omkring koncentrationen, både hos spillere og trænere, når aktiviteterne hos kammeraterne på tilskuerpladserne, tiltrak sig lidt for stor opmærksomhed. Det kan være forståeligt når oprykning på forhånd var udelukket. Vi så dog også tegning til, at koncentration og vilje hos både trænere og spillere, var til at levere når det var nødvendigt. Lidt problem omkring "tonen" på holdet undgik vi heller ikke, - den skal helt på plads, hvis holdet skal opleve en stor sæson.
Skal holdet igen ligge i toppen af rækken hvor det et sjovest at være, skal der lægges lidt mere "på" både til træning og til kampe. Det tror vi dog heller ikke bliver noget problem. Det tegner til at blive en rigtig spændende sæson vi går i møde. Vi tror trænerne efter en god prøve sæson, er i stand til at motivere og holde spillerne i sporet. Efter flytning af turneringerne frem og tilbage, bliver der oprykning til sommer pausen, så der bliver noget at spille om i foråret.

Vi fra bestyrelsen ønsker seniorene en rigtig god sæson, hvor vi får mulighed for at se rigtig god fodbold på stadion.

PE