Menu

Gode ben på en våd dag

image
30. maj 2019 kl. 14:11
Rytterne der stillede op til Tour de SBI havde gode ben trods vejret

Tour de SBI`s slutspurt

De 8 ryttere fik kørt en masse km til fordel for SBI`s ungdom Kristi-himmelfarts dag. Slutspurten i Svebølle centret startede kl.12, hvor 8 friske ryttere stillede til start, om at kører så mange km som muligt på 1 time. De 8 ryttere havde hver især skaffet sponsorer som skulle give 50kr pr. kørt km (max 40). Så der var massere at motivation at hente hos de 8 ryttere.

Rytternes resultater

Lars Rømer - Team JR Bolig

Lars Rømer som kørte for Team JR Bolig cyklede 53,02 km. Derfor var han den af de 8 ryttere som kørte flest km.

Stine Adrian - Team Svebølle Centerpub

Stine Adrian var blevet udvalgt af Team Svebølle Centerpub til at cykle pengene ind. Hun var den eneste kvindelige rytter, men nåede hele 45,38 km. Hun kom derfor ind på en 2. plads.

Steen Jensen - Team Punkt 1

Steen Jensen som stillede op i den gule førertrøje (flest sponsorer) for Team Punkt 1. Han cyklede 43,53 km og tog derfor 3. Pladsen og den sidste plads på podiet. 

Tomas Hviid - Team Svebølle Fys

Tomas Hviid som cyklede for Team Svebølle Fys, kom ind som nr. 4 trods mange problemer med sadlens højde. Han cyklede 42,19 km.

Niels Semmelhack - Team Semmelhack

Niels Semmelhack som cyklede fra Teamet af samme navn. Niels cyklede hele 42,02 km. derfor sprintede han med om 4. pladsen helt til sidst, men måtte se sig slået af Tomas Hviid.

Jan Hansen - Team Jans Auto

Jan Hansen som cyklede fra Team Jans Auto kom ind på 6. pladsen med sine 41,1 km.

Michael Rohde - Team JR

Michael Rohde som cyklede fra Team JR kom næst sidst med sine 40,91 km. 

Patrick Jensen - Team SBI

Patrick Jensen som cyklede fra Team SBI kom sidst over målstregen hvad angår flest km. Han stoppede ved 40,2 km, hvor han udgik med en mindre skade. Dog var han næst hurtigst til at nå de 40 km.

 

Men vigtigst af alt nåede alle ryttere over 40km og derfor får SBI`s ungdom nu det maksimale beløb fra sponsorene.

Tak til alle de fremmødte der gav medvind på cyklerne, samt skabte en god stemning på centerpladsen trods det dårlige vejr.