Menu

Storsejr og standerhejsning

image Første forårskamp for Serie 3 holdet.
08. april 2019 kl. 00:08
Standerhejsning var optakt, til storsejr i Serie 3 holdets første kamp i foråret.

Standerhejsning

Optakten til forårssæsonen, startede som altid med standerhejsning ved klubhuset. Hvor formand Henrik Nielsen hejste SBI flaget op i den smukke blå himmel. Tak til alle de fremmødte, for at være med til at starte sæsonen på den helt rigtige måde.

 

Storsejr

Efter standerhejsningen skulle Serie 3 holdet sparke forårssæsonen i gang mod Boeslunde BK.

Forårssæsonen blev i den grad sparket i gang. Der skulle ikke gå mere en 8 minutter, før Michael Obel sparker bolden i mål på et langskud. Obel var brandvarm og får efter 25 minutter spillet, igen bolden i kassen. Den ender 2-0 til halvleg, efter en masse brændte chancer. Chancer var der også mange af i 2. halvleg. Efter 5 minutter af 2. Halvleg får Bethel Makumbu nettet til at flagre. Der skulle ikke gå yderligere 5 minutter, før holdets topscorer Nick Trier skruer bolden i mål på direkte hjørne. Med 35 minutter igen af kampen, lignede det en målrig affære mod et svagt spillende hold. Mike Larsen får sparket den i nettet til 5-0, med 30 minutter igen. Oisin Reddy ville også være med i legestuen og sluttede sin altid fremragende indsats af, med en scoring til 6-0. Nick Trier og Bethel Makumbu fik igen bragt sig på måltavlen, ved henholdsvis 68 og 75 minutter spillet. Den ny ankomne spiller Mark Hansen, viste også målfarlighed da han scorede til 9-0 i 87. minut. Mikkel Kjølbye der skulle spille sin første officielle kamp, efter sin akillessene skade han pådrog sig sidste år, viste også med 1 minut igen at han stadig er målfarlig. Da han gjorde det til slutresultatet 10-0. 

Trænere og spillere takker for den enorme opbakning der var på lægterne. Næste opgave for Serie 3 holdet, er på lørdag d.13 april ude mod Borup, med kampstart kl.15.

Højdepunkter

8´Michael Obel

25`Michael Obel

50`Bethel Makumbu

55`Nick Trier

60`Mike Larsen

65`Oisin Reddy

68`Nick Trier

75`Bethel Makumbu

87`Mark Hansen

89`Mikkel Kjølbye